Havajiešu piedzīvojumi jeb kā mēs bijām

30. jūlijā mūsu kolektīvs atzīmēja īstus vasaras un draudzības svētkus. "Aloha Havaju salas: uz viena viļņa!" kļuva par patiesi spilgtu un neaizmirstamu notikumu.


Ūdens un sporta atpūtas centrā "Stūris", kas atrodas gleznainā vietā pie Lielupes, mūs sagaidīja jautri pasākumu vadītāji. Pēc iesildīšanās sekoja komandu sveiciens: parādījās "Rozā pantera", kas skatās uz pasauli bez rozā brillēm, brutālā un neatlaidīgā "Banānu grupa" un "Apelsīns", kurš sastāv no draudzīgām šķēlītēm. Uztaisījām spilgtu kopbildi un sākām aktivītātes.


Komandas mēģināja gūt vārtus ar milzu bumbu, transportēja tronī sēdošo havajieti, milzīgās slēpēs slīdēja pa laukumu un stājās viens otram pretī duelī uz baļķa. Tad pienāca laiks pusdienām: uz klātā galda visus varoņus gaidīja garšīgi karstie ēdieni, uzkodas, dārzeņi, augļi un dzērieni.

Atsvaidzinājušies un atpūtušies, mēs devāmies iekarot jaunas virsotnes un pārvarēt šķēršļus. Havajiešu ievērojamās spējas izpaudās ar katapultu, metot šķēpu, kā arī līdzsvarojot spaiņus ar ūdeni.
Līdz vakaram saulaino laiku nomainīja mākoņainas debesis un lietus, kas tikai vairoja pasākuma lielisko atmosfēru. Mūsu galvenajā aktivītātē - peldēšanā uz SUP-dēļiem ar devīzi "Uz viena viļņa!" - piedalījās visdrosmīgākie havajieši. Skats bija elpu aizraujošs!

Mēs esam malači! Tikai pateicoties katra centieniem mēs tikām galā ar visiem sarežģītajiem uzdevumiem. Visiem dalībniekiem siltais havajiešu "Aloha!"